Dag 14 – Tokyo

Vandaag rustig dagje niet teveel geks gedaan, wat langer in bed gelegen alvast een beetje bagage opgeruimd om morgen makkelijker te kunnen vertrekken.

Om toch iets te doen zijn we zonder camera op pad gegaan richting Senso-ji. Foto’s hebben we in 2016 al gemaakt en het is ook eens lekker om zonder bagage rond te lopen. We besloten eerst naar de “Ichiran” te gaan, een Japanse ramen franchise. Er zaten al een hoop mensen maar we hadden geluk er was nog een tafel voor 2 vrij.

Heerlijk man, zoiets moeten ze in NL ook hebben. Paul vond de opwarm ramen wat beter. Ik deze. De opwarm ramen waren wat sesam/pinda achtiger, deze wat meer naar andere smaken toe. Hoe dan ook beide goed te pruimen.

We besloten het pad naar de Senso-ji af te lopen, daar liggen souvenier kraampjes. Je kon er zoals gewoonlijk over de koppen lopen. We vonden nog wat leuks voor thuis, en zijn toen door een zijstraat naar de metro gelopen om deze vervolgens te pakken richting Hostel.

Onderweg kwamen we bovenstaande Panda bus nog tegen, ongelofelijk land Japan šŸ˜€ en in het metrostation onderstaande glas en lood.

In het hostel de laatste dingen pakken, geld sorteren voor de metro/trein naar het vliegveld. Douchen (Ben net uitgekomen met de shampoo). En vervolgens slapen…

Morgen vroeg de metro 5:30 staat de wekker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *