Dag 2 – Roadtrip naar Mt. Fuji

Scoreboard
Ruitenwisser aan i.p.v. richtingaanwijzer: 9

Na kak te hebben geslapen, zijn we opgestaan en hebben we wederom bij de 7Eleven wat eten en drinken gehaald. Rond een uur of half 10 zijn we richting auto verhuur gelopen net onze bagage. Was 15 min lopen, en met onze koffers met wielen ging dat prima.

Bij de Auto verhuur aangekomen, hebben we ons gemeld. Onze koffers werden netjes in de auto gezet. En na wat papierkraam en een korting van 5% (Geen idee waarom, maar super natuurlijk…) konden we op weg gaan on onze Toyota Premio.

Ik had vooraf gelukkig al wat adressen in de app van Navibridge gezet, hiermee kon de navi van de auto syncen dus hoefde we niet raar te gaan doen om onze plaats van bestemming te vinden.

Toen begon het Tokyo uitkomen… …Nou Tokyo is groot kan ik je vertellen volgens mij hebben we uiteindelijk 2 uur erover gedaan om uit Tokyo en de suburbs ervan te komen. Maar als beloning kregen we veel groen, bosrijke omgevingen en scherpe bochten voor onze kiezen. En hebben we wat zaken bijgeleerd. Zoals wanneer er weg reparaties zijn en dergelijke. Ook kan ik vertellen dat de Premio een weglegging heeft van een Vlaai. Maar dat mag de pret zeker niet drukken…

Uiteindelijk zijn we aangekomen op onze plaats van bestemming ons hostel in een plaatsje boven Mt. Fuji helaas was het te bewolkt om deze te kunnen zien. Na de spullen uitgeladen te hebben en onze bedden te hebben “opgemaakt”. Zijn we gaan kijken voor iets te eten.

We kwamen uit bij een steakhouse waar ze ijzeren plaatjes met vlees serveerde we besloten, 2 hamburgers en een stuk steak te pakken, achteraf bleek deze wel erg veel vet eraan te hebben, gelukkig kon deze nog op een raar rond ding op het bord na gegaard worden.

Na het eten hebben we ons gedoucht en zijn we nog even wat gaan surfen e.d. totdat we beide moe waren en zijn gaan slapen …. Voor zover dat kon … F*cking jetlag. Om half 2 waren we beide klaar wakker ik heb nog gestoeid met mijn matras en deken en heb een uur later nog wat kunnen slapen, Paul helaas niet…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *