Dag 3 – Matsumoto

Scoreboard
Ruitenwisser aan i.p.v. richtingaanwijzer: 1

Nadat Paul vanaf half 2 ’s nachts wakker had gelegen (Jet lag en Terror Snurk van mij) vond hij het tijd om snel en op tijd op te staan en te vertrekken. Ik was er ook klaar mee dus we zijn op tijd naar de FamilyMart gereden wat ontbijt gehaald en richting Matsumoto gereden.

Onderweg weinig zaken meegemaakt alleen dat onze navigatie op Euro-modus ging en ons een sluiproute gaf langs de file af. Verder werd ik door de navigatie in een super smal straatje genavigeerd om vervolgens bij ons hotel aan te komen.

Hier waren we veel te vroeg (uur of 12) dus hebben we onze bagage bij het hotel gelaten en vervolgens naar het kasteel in Matsumoto gelopen. Daar al een en ander gechecked waar we later die dag foto’s konden maken. En we zijn het kasteel zelf in gegaan, en naar wat oude zaken gekeken uit die tijd.

Om 15:00 uur konden we inchecken en dit hebben we ook gedaan, snel onze kamer checken waar we “Complimentary” flesjes water in de koelkast kregen en Japanse Ninja sokken. Na de airco te hebben aangedaan zijn we vervolgens met de camera’s richting het kasteel gegaan.

Daar hebben we vervolgens wat foto’s genomen, en gewacht op een bankje om golden hour te hebben voor onze foto’s. Maar helaas het was bewolkt en hebben dus al die tijd voor niets gewacht. Althans we hebben mooie nacht shots kunnen maken en een mooi schouwspel van kamikaze-mussen, terror duiven en schofterige kraaien kunnen bekijken terwijl we aan het wachten waren.. Hieronder een aantal foto’s gemaakt met de telefoon…

Morgen, Takayama …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *