Dag 9 – Kyoto (dag 4)

Vandaag geen auto gereden dus geen scoreboard

Vandaag een beetje gehangen in het appartement, om vervolgens er ’s avonds weer op uit te trekken. We wouden naar de To-Ji temple en templeground gaan. Echter merkte Paul al gauw op dat deze maar beperkt open was. We besloten naar Fushimi Inari te gaan. Deze hadden we weliswaar de vorige keer al gezien maar vooruit.

Richting de metro/trein hadden we een tentje zien liggen met japanse style burgers (dragon-burger.com), en we besloten hier voordat we de metro zouden pakken naar Inari te gaan eten. Heerlijk man ik had een Wasabi Burger en Paul had er 1 waar ik de naar niet van kon uitspreken.

Uiteindelijk bij Inari aangekomen, wat een drukte maarja is dan ook 1 van de meest bezochten dingen in/bij Kyoto. We besloten ook omhoog te lopen weer, door de verschillende tori gates.

Uiteindelijk zaten we op dezelfde hoogte als in 2016 en besloten dan ook om daar weer naar onder te gaan. Via een andere route. Zo kom je langs gedenkplaatsen e.d. die ook weer versierd zijn met vossen, strikken en tori gates (in t klein). Ook liepen er zwerfkatten rond…

Na genoeg te hebben gehad zijn we weer terug gegaan naar het appartement. Vandaag niet echt een speciale dag dus maargoed even rust is ook niet erg 😉 morgen naar de monnikenstad in de bergen Koyasan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *