Dag 6 – Kyoto (dag 1)

Scoreboard
Ruitenwisser aan i.p.v. richtingaanwijzer: 0    YEEY!

Opstaan om richting Kyoto te gaan, eerst de auto ophalen van de hightech parkeerplaats, en dan gaan. ( parkeren hier was 1400 Yen). Dit zou een aardig ritje worden…

Eerst een stuk urban, daarna stukje dubbelbaans weg en vervolgens ook weer een klein beetje bergen (zie sneak previews). Uiteindelijk hebben we onderweg ook een stuk van de zee gezien (mooi blauw ook)

Uiteindelijk kwamen we aan in Kyoto bij ons appartement. Even de koffers uit de auto en dan de auto parkeren bij een parkeerplaats van de eigenaar van het pand. Met wat handen en voeten een vrouwtje die blijkbaar de panden beheert gevraagd hoe het zat met betalen van de parkeerplaats maar dat leek in orde te zijn… (ben benieuwd als we vertrekken)

Prima appartementje, wel op de grond slapen maar in ieder geval meer ruimte en rust (buiten mijn terror-snurk). We besloten om voordat we zouden gaan avondeten nog maar een tempel die op 15min. lopen lag te bezichtigen. Erg mooi zoals zoveel dingen in Kyoto. Gewoon uit het niets staan hier midden in de stad tempels, shrines en andere waanzinnige dingen. Hier lag ook nog een mooi aangelegde tuin bij.

Na het bezichtigen maar richting Kyoto station gelopen, Was toch nog best ver (Zeker met een blaar onder elke voet :S) Daar is namelijk een shopping center en op de bovenste etage (6de etage) zit de afdeling food. Met allerlei restaurantjes. We gingen voor HIRO een restaurant wat we nog van de vorige reis kende met een warme plaat waar je vlees op geserveerd werd.

Na te hebben gegeten hebben we nog in het shopping center rondgelopen, en heb ik voor Isa nog iets meegenomen van de speelgoed afdeling. Je word er knettergek van de muziek e.d.

De floors zijn ook ontzettend groot. Je krijgt er kleding, schoenen, camera’s, laptops, stoelen, de meest rare dingen. Daarna zijn we terug gelopen en hebben we bij de 7eleven nog een toetje meegepakt. heb onderaan even een filmpje er van gemaakt. Fruit in Jelly. Morgen rustig aan kijken wat we verder gaan doen in Kyoto.

Japans Fruit in Jelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *